Rólunk

Meggyőződésünk, hogy az ember alaptermészetéből adódóan érdeklődő, lelkes, kreatív, együttműködő. Ezáltal egyre magasabb eredmények elérésére és túlszárnyalására képes.

Több évtizedes és szerteágazó gazdasági, pénzügyi tapasztalattal a hátunk mögött alapítottuk meg a Lelkes Könyvelőirodát, ahol egy magasan képzett és tényleg (nemcsak nevében) lelkes, nyitott csapattal támogatjuk ügyfeleink fejlődését, növekedését.

Amerikai ügyfeleink révén elsajátítottuk és azóta is minden nap gyakoroljuk a világ egyik legigényesebb és legdinamikusabb piacának – a kaliforiniai Szilícium Völgy informatikai cégeinek – szolgáltatási normáit. És ebből a színvonalból nem engedünk a hazai piacon sem.

A pénzügyek fegyelmezett szigorát nap mint nap összehangoljuk az emberek gördülékeny, örömteli együttműködésével. Így profitálnak ügyfeleink, dolgozóink és tulajdonosaink is egyaránt a legtöbbet.

Cégünket olyan gyakorlott szakemberek építették fel és irányítják, akik tapasztalataikat a könyvelés, a számvitel és az üzleti folyamatszervezés területén szerezték.

Lelkes Könyvelőiroda Budapest

Lelkes Könyvelőiroda Budapest – Ahol precíz, feddhetetlen, akkurátus szolgáltatást kap

Lelkes Könyvelőiroda Budapest - Lelkes Andrea

Lelkes Andrea

cégalapító ügyvezető igazgató, belföldi szolgáltatások üzletágvezetője
Andrea 15 évnyi főkönyvelői és kontrolleri tapasztalattal rendelkezik, amelyet multinacionális vállalatoknál szerzett. A nemzetközi könyvelési tapasztalatait adótanácsadóként is kamatoztatja.

Lelkes Könyvelőiroda Budapest - Békési Gabriella

Békési Gabriella

szakmai vezető
Gabriella 30 évnyi könyvelési, illetve könyvelőirodák felépítésével és vezetésével kapcsolatos tapasztalatával, valamint adószakértői tudásával támogatja cégünket tanácsadóként és könyvviteli minőségbiztosítóként.

Dinamikusan bővülő, operatív csapatunk további mérlegképes könyvelőkből, bérszámfejtő szakértőkből, pénzügyi adminisztrátorokból áll.
Szolgáltatásaink elérhetőek magyar és angol nyelven egyaránt.


A Lelkes Könyvelőiroda Budapest a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének a tagja.