Rólunk

Meggyőződésünk, hogy az ember alaptermészetéből adódóan érdeklődő, lelkes, kreatív, együttműködő. Ezáltal egyre magasabb eredmények elérésére és túlszárnyalására képes.

Több évtizedes és szerteágazó gazdasági, pénzügyi tapasztalattal a hátunk mögött alapítottuk meg a Lelkes Könyvelőirodát, ahol egy magasan képzett és tényleg (nemcsak nevében) lelkes, nyitott csapattal támogatjuk ügyfeleink fejlődését, növekedését.

Amerikai ügyfeleink révén elsajátítottuk és azóta is minden nap gyakoroljuk a világ egyik legigényesebb és legdinamikusabb piacának – a kaliforiniai Szilícium Völgy informatikai cégeinek – szolgáltatási normáit. És ebből a színvonalból nem engedünk a hazai piacon sem.

A pénzügyek fegyelmezett szigorát nap mint nap összehangoljuk az emberek gördülékeny, örömteli együttműködésével. Így profitálnak ügyfeleink, dolgozóink és tulajdonosaink is egyaránt a legtöbbet.

Cégünket olyan gyakorlott szakemberek építették fel és irányítják, akik tapasztalataikat a könyvelés, a számvitel és az üzleti folyamatszervezés területén szerezték.

Lelkes Könyvelőiroda Budapest
Lelkes Könyvelőiroda Budapest
Lelkes Könyvelőiroda Budapest - Lelkes Andrea

Lelkes Andrea

cégalapító ügyvezető igazgató, belföldi szolgáltatások üzletágvezetője
Andrea 15 évnyi főkönyvelői és kontrolleri tapasztalattal rendelkezik, amelyet multinacionális vállalatoknál szerzett. A nemzetközi könyvelési tapasztalatait adótanácsadóként is kamatoztatja.

Lelkes Könyvelőiroda Budapest - Grechko Ágnes

Krechko Ágnes

társtulajdonos, amerikai szolgáltatatások üzletágvezetője
Ágnes 25 évnyi felsővezetői tapasztalattal rendelkezik amerikai (Wall Street) pénzügyi szolgálató cégek működésében és kultúrájában.

Lelkes Könyvelőiroda Budapest - Békési Gabriella

Békési Gabriella

szakmai vezető
Gabriella 30 évnyi könyvelési, illetve könyvelőirodák felépítésével és vezetésével kapcsolatos tapasztalatával, valamint adószakértői tudásával támogatja cégünket tanácsadóként és könyvviteli minőségbiztosítóként.

Lelkes Könyvelőiroda Budapest - Balló György

Balló György

cégfejlesztési vezető
György 25 éves szervezet- és működésfejlesztésben szerzett szakértői tapasztalatával, valamint nemzetközileg bejegyzett vezetési tanácsadói gyakorlatával felel a folyamatos fejlődésért, megújulásért.

Dinamikusan bővülő, operatív csapatunk további mérlegképes könyvelőkből, bérszámfejtő szakértőkből, pénzügyi adminisztrátorokból áll.
Szolgáltatásaink elérhetőek magyar és angol nyelven egyaránt.


A Lelkes Könyvelőiroda Budapest a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének a tagja.