Adminisztráció

Komplex kiegészítő könyvelési szolgáltatások a Lelkes könyvelőirodánál
A kapcsolattartást, kommunikációt, könyvelési anyag begyűjtését, koordinálását a Lelkes Könyvelőiroda az ügyfél igényei alapján egyénre szabva alakítja ki. Kiegészítő könyvelési szolgáltatások – Ahogy Önnek a legkényelmesebb!

Lelkes Könyvelőiroda - Könyvelési kiegészítő szolgáltatások

Miért fontosak a kiegészítő könyvelési szolgáltatások? 

Nagyon fontos a cégek, vállalkozások életében minden olyan adminisztratív támogatás, ami a könyvelési munka, bérszámfejtés és adótanácsadás mellet még felmerülhet. A Lelkes Könyvelőiroda az egyéb, kiegészítő adminisztrációs szolgáltatásaival segíti, emeli az ügyfelek üzleti komfortérzetét.

A kapcsolattartást, kommunikációt, könyvelési anyag begyűjtését, koordinálását az ügyfél igényei alapján egyénre szabva alakítjuk ki.

Lelkes Könyvelőiroda - kiegészítő könyvelési szolgáltatások

Ahogy Önnek a legkényelmesebb! Díjmentesek, kiegészítő könyvelési szolgáltatások!

Mik ezek a kiegészítő könyvelési szolgáltatások?

Lehetőséget biztosítunk e-szerveres mappa hozzáféréshez, ahol az ügyfél közvetlenül kap jogot a saját könyvelési céganyainak a megtekintésére. Így a felkönyvelt számviteli bizonylatok mellett a könyvelésből kinyert havi zárások során feltöltött riportokat is nyomon követheti.

Ügyfeleinknek lehetősége van e-mailen keresztül továbbítani a könyvelési anyagokat és ugyanilyen módon kézhez kapni a havi könyvelési riportokat, vagy egy személyes találkozó keretén belül mindezt havonta lebonyolítani.

Sőt lehetőség van arra is, hogy az Ügyfél saját rendszerét használva történjen az adatmozgatás, riportolás. Amennyiben egyáltalán nincs ideje, akkor csapatunk egyik lelkes tagja begyűjti havonta a könyvelési anyagait.

Lelkes Kiegészítő könyvelési szolgáltatások

Jöjjön el, próbálja ki, legyen Ön is az Ügyfelünk!

Könnyű és biztonságos könyvelőváltás

Amint egy ügyfél eldöntötte, hogy partnerkapcsolatra lép velünk onnantól mi intézzük a könyvelőváltás teljes folyamatát, legyen szó a szakmai egyeztetésekről, vagy a könyvelési anyagok átszállításáról a Lelkes Könyvelőirodába.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és visszahívjuk!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Cégalapításában teljes támogatás

Ha Önnek van egy jó, kreatív gazdasági ötlete, álma, de nincs még cége vagy vállalkozása, nem tudja vagy fél, mert nem volt még gazdasági területen tapasztalata, hogy hogyan induljon el, a Lelkes Könyvelőiroda csapata támogatni tudja cégalapításában vagy vállalkozás indításában. Ön csak elmeséli, megosztja velünk terveit, a Lelkes Könyvelőiroda pedig segít a megvalósításában, szakmai, adminisztratív szolgáltatásaival.

Nagyon fontos, hogy már a cégalapítás előtt konzultáljon szakemberrel, hogyan és milyen formában lenne a legmegfelelőbb vállalkoznia vagy cégalapítást indítania és milyen adózási módokat válasszon, ide értve kiemelten a forgalmi és nyereség adókat.

Cégalapítás, módosítás

  • Kezdő cégek számára teljes körű tanácsadás
  • Cégalapítási eljárás lebonyolítása

Szabályzatkészítés

  • Értékelési szabályzat
  • Pénzkezelési szabályzat
  • Leltározási szabályzat
  • Selejtezési szabályzat
  • Számlarend
  • Számviteli és bizonylati rend
  • Igény szerint belső szabályzatok kialakítása


A Lelkes Könyvelőiroda Budapest a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének a tagja.